نویسنده: میلیون بلی، هماهنگ کننده اتحاد برای حاکمیت غذایی در آفریقا[2]
منبع: تارنمای موسسه رسانه ای نیشن (Nation),کنیا
https://nation.africa/kenya/blogs-opinion/blogs/million-belay-4426404
تاریخ انتشار: هفتم نوامبر ۲۰۲۳
مترجم: حمیدرضا زرنگار
به تازگی جورج مونبیوت[3]، مدافع مشهور محیط زیست و حقوق بشر، دیدگاه خود را در مورد سیستم های خوراکی جهانی به اشتراک گذاشت. مونبیوت که زمانی مدافع تولیدکنندگان کوچک مقیاس مواد غذایی در آفریقا بود، به نظر میرسد اکنون بیش تر با روایتهای کمپانی ها هماهنگ است: این که آن ها به تنهایی میتوانند به مشکلات گرسنگی جهان رسیدگی کنند.
زمینه مهم است
اگرچه بحث های جاری بین نویسندگان بریتانیایی در مورد آینده تولید جهانی غذا فریبنده است، اما مهم آن است که راهبردهای کشاورزی به واسطه محیط های خاصی که در آن ها به کار می روند، شناسایی شوند. چشم اندازهای متنوع جغرافیایی، اجتماعی-اقتصادی و فرهنگی آفریقا نیازمند رویکردی متفاوت به کشاورزی و متمایز از به عنوان مثال پلتفرم تی ۷ ساس[4] یا یک آزمایشگاه در دانشگاه اسکس[5] است. تکنیکهای کشاورزی باید همانند تنوعات اراضی که بر روی آن ها کشت میشود؛ متنوع باشند و این موضوع درک شود که به کارگیری این راهبرد که یک اندازه برای همه مناسب است، راهبردی غیر عملی است.
درس هایی از تاریخ
از نظر تاریخی، کشاورزان استعماری، با ترویج منافع کمپانی ها، یک مدل کشاورزی اروپایی را بر آفریقا تحمیل کردند و از نظامهای کشاورزی متمرکز طراحی شده برای اقلیم و اقتصاد اروپا حمایت کردند. در حالی که این روشها برای مناطق اروپایی با بارندگی قابل پیشبینی، دسترسی آسان به منابع مالی و زیرساختهای مستحکم مناسب اند ،اما در مورد آفریقا نه با شرایط آب و هوایی غیرقابل پیش بینی آن، و نه با واقعیت های اجتماعی-اقتصادی آن در تناسب اند.
[1] Harvesting hypocrisy: The global food fight and Africa’s forgotten farmers
[2] Million Belay coordinator Alliance for Food Sovereignty in Africa
[3] George Monbiot
[4] یک پلتفرم ردیابی هوایی
[5] Essex University
برای دریافت متن کامل مقاله اینجا کلیک نمایید.