زمانی که رستورانها به شدت از خرید مواد غذایی کاستند، کشاورزان کوچک مقیاس به خود آمدند و به یک ایده قدیمی یعنی جعبه های کشت در حمایت اجتماع (Community Supported Agriculture “CSA”)به شکلی جدید روی آوردند.
کار واقعی یک ساعت قبل از باز شدن بازار کشاورزان سانتا مونیکا در ساعت هشت صبح روز چهارشنبه انجام شد. خریداران عمده یعنی سرآشپزها و مشاوران غذاخوری های در حال افزایش لس آنجلس (که به مغزهای مورد اعتماد معروف اند) در ساعت هفت صبح, یک ساعت طلایی قبل از مشتریان عادی در آن اطراف می پلکیدند.چند نفر، پادوها را برای دریافت سفارشهای قبلی می فرستنادند؛ اما خیلی از سرآشپزها ترجیح دادند شخصاً با کشاورزانی که دانش آنان بیش تر از خودشان است گپ بزنند.
برای دریافت متن کامل مقاله اینجا کلیک نمایید.